Сьогодні за допомогою Інтернету можна отримати всю необхідну інформацію про автомобіль KIA Cee'd 2013-2014 модельного року на сайті

Радує той факт, що спереду і ззаду у хетчбека встановлюється повністю незалежна підвіска. Гальмівні механізми дискові по колу, що позитивно позначається на гальмівній динаміці автомобіля. У базовій комплектації вже є все необхідне для комфортної та щоденної експлуатації автомобіля, а саме: кондиціонер, підігрів дзеркал і антиблокувальна система гальм. Бортовий комп'ютер і подушки безпеки також входять до початкової комплектації.

Завдяки багатому оснащенню автомобіль вийшов дуже безпечним і сучасним. Але не дивлячись на всі свої плюси Kia Ceed має доволі велику кількість конкурентів, які дуже близькі до розглянутого автомобіля, як за ціною, так і за оснащенням. Наприклад автомобіль Skoda Octavia має більший салон і зручне багажне відділення, та й комплектації можна доповнювати самостійно. Ще однією перевагою Skoda можна назвати наявність дизельного мотора і більшої кількості двигунів.