Автомобіль Cross Eastar, що випускається китайською компанією Chery, є воістину унікальним. Він прекрасно поєднує в собі всі найкращі якості, якими володіють седан, мінівен і позашляховик - зручність, просторість і неймовірна потужність. Універсальності цього авто надають прекрасні тех можливості і чудову комфортабельність.

Цей автомобіль помітно виділяється з натовпу завдяки презентабельному зовнішньому вигляду і плавним лініям кузова. Крім цього, одразу впадає в око його спортивний характер. Він говорить про те, що за кермом цього гіганта ви почуватиметеся впевнено в будь-яких умовах - і на міських вулицях, і на бездоріжжі.

В Чері Крос Естар гармонійно поєднуються міць, практичність, комфорт, елегантність і розкіш.

Задоволення від водіння цього авто воістину безмежне. Він оснащується незалежною передньою підвіскою і задньою підвіскою, що має стабілізатор. Саме завдяки цьому факту поїздка будь-яким дорожнім покриттям не принесе пасажирам жодного дискомфорту, авто рухатиметься плавно і безшумно.

Однією з відмінних рис цього авто є його неймовірна економічність. При русі по місту витрата бензину становить всього лише 12 л, даний показник є оптимальним для універсалів подібного класу. За містом, витрата палива і зовсім знижується до 8 л.

Вигідно вирізняється і салон автомобіля. Незважаючи на те, що він позиціонується як сімейний автомобіль, розкіш оздоблення салону не може не дивувати. На кермовому колесі та передній панелі є вставки під дерево, а інші елементи салону та сидіння виконані зі шкіри світлого кольору.

Всередині створюється повне відчуття того, що ви перебуваєте не в салоні універсала, а в авто представницького класу.

І що важливо, безпека даного автомобіля теж знаходиться на високому рівні. Автомобіль оснащується такими системами, як електронний розподіл гальмівних зусиль, антиблокування гальм, коригування світла фар. Також в наявності є подушки безпеки - фронтальні та бічні.

Загалом, авто укомплектоване всім необхідним для того, щоб усі пасажири почувалися захищено.

Однією з головних переваг цього авто є його неймовірна місткість. У салоні можуть розташовуватися 5 або 7 сидінь (залежно від того, яку функцію він буде виконувати в той чи інший момент). Сидіння другого і третього ряду легко складаються, звільняючи простір для багажного відділення.

Загалом є понад 20 комбінацій для того, щоб автомобіль міг виконувати різні завдання.

Серцем Cross Easter є потужний двигун 2.0 л. (135 к/с). Він володіє можливістю динамічного прискорення на малих обертах. При цьому автомобіль комплектується п'ятиступінчастою механікою. Максимальна швидкість, яку може розвинути автомобіль, становить 170 км/год.